Select Page

Open uw Ogen

Custom & Engaging Illustrations

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. AMOnline zorgt ervoor dat de uw bedrijf op de juiste manier aan het publiek wordt weergegeven.

amonline

Brand

Logo & Identity

Imagery

Illustration & Icons

Motion

Animated Graphics

Uw merk is meer dan alleen een naam en een logo

Logo & Identiteit

Een logo ontwerpen is het proces van het creëren van een visueel symbool of merkteken dat een bedrijf, organisatie of product representeert. Het doel van een logo is om de identiteit van een bedrijf weer te geven en te helpen bij het opbouwen van een merkherkenning. Een goed ontworpen logo is vaak eenvoudig, herkenbaar en visueel aantrekkelijk, en is ontworpen om op verschillende manieren te worden gebruikt, zoals op drukwerk, websites en reclame-uitingen.

Kleur & Type

Kleur en lettertypen zijn belangrijk voor de huisstijl van een bedrijf omdat ze een belangrijk onderdeel zijn van de visuele identiteit van een bedrijf. Ze helpen bij het onderscheiden van een bedrijf van andere bedrijven en bij het creëren van een herkenbare en consistente uitstraling.

Kleur kan emoties opwekken en associaties oproepen, en kan daarom worden gebruikt om bepaalde boodschappen of gevoelens van een bedrijf weer te geven. Bijvoorbeeld, groen wordt vaak geassocieerd met groei en gezondheid, terwijl blauw vaak geassocieerd wordt met betrouwbaarheid en stabiliteit.

Lettertypen zijn ook belangrijk, omdat ze bijdragen aan de algehele uitstraling en het gevoel van een merk. Ze kunnen bijvoorbeeld formeel of informeel, klassiek of modern, elegant of speels overkomen. Bovendien, een consistent gebruik van een bepaalde lettertypen is essentieel voor de herkenbaarheid van een bedrijf.

Samen kunnen kleur en lettertypen helpen bij het creëren van een visueel herkenbare en consistente huisstijl, die het bedrijf helpt om zich te onderscheiden van de concurrentie en zich te vestigen als een betrouwbaar en professioneel merk in de ogen van consumenten.

Illustraties & Iconen

Illustraties en iconen kunnen bijdragen aan de huisstijl van een bedrijf door het creëren van een visueel herkenbare en consistente look and feel. Ze kunnen worden gebruikt in logo’s, advertenties, sociale media, websites, enz. en helpen bij het vertellen van een specifieke boodschap of emotie. Daarnaast kunnen ze ook worden gebruikt om de merkidentiteit van een bedrijf te versterken en te onderscheiden van concurrenten

Beweging & Interactie

Beweging en interactie kunnen de gebruikerservaring van een website verbeteren door de aandacht van de gebruiker te trekken en hen te helpen bij het navigeren en begrijpen van de inhoud.

Beweging kan worden toegevoegd door middel van animaties, video’s en parallax effecten. Interactie kan worden toegevoegd door middel van knoppen, vormen en navigatie-elementen die gebruikers kunnen aanklikken of aanraken. Dit kan bijvoorbeeld een zoekfunctie of een contactformulier zijn. Ook kan interaktie toegevoegd worden door gebruik te maken van hover-effecten, waarbij bepaalde elementen op de website zichtbaar worden zodra een gebruiker met de muis over een bepaald gebied gaat.

Klaar om op te vallen?

Portfolio

Recent Werk

De verschillende projecten waar AMOnline mee bezig is of al afgerond heeft.

ADOBE Illustraties

Logo & Branding

ADOBE IllustratiES

Logo & Branding

Adobe Illustraties

Logo & Branding

ADOBE Illustraties

Logo & Branding

Mijn Blog

Creatieve uitspattingen

Meningen

“AMOnline heeft een scherp oog voor detail en een goed gevoel voor esthetiek.

Applicatiefabriek

“Arjen heeft een brede vaardigheidsset, waaronder kennis van verschillende software en technieken, en het vermogen om zowel creatief als technisch te denken.

“Arjen is in staat om zich snel aan te passen aan veranderende trends en technologieën in de industrie.

Antione

Graphical Designer

“Een grafisch vormgever die goed kan communiceren is in staat om effectief te werken in een team of met klanten om hun wensen te begrijpen en hun visie tot leven te brengen.”

Alan Green

CEO & Founder

Laten we kennis maken

Bel, mail of vul het formulier in dan nemen wij contact met u op

Email

Info@amonline.nl

Adres

Haarlemmerweg 485
Amsterdam